Stor oppslutning om kristne skole-møter

De misjonseide videregående skolene melder om god oppslutning om de ukentlige kristne møtene.

Rektor Ståle Andersen ved KVS-Lyngdal har registrert en økt oppslutning om skolens kristne møter på torsdagene som er for elever og ansatte. Møtene er i lokalene som heter Eden.

− På det meste kan det være opptil 150 stykker på møtene. Da er det helt fullt. Ofte er det over 100 stykker, forteller Andersen til sambåndet.no.

God oppslutning
− Hvorfor er det økt oppslutning om torsdagsmøtene?

− Det har pleid å være god oppslutning, men det har aldri vært så mange som i år. Jeg tror det har blitt slik at folk bare ha med seg torsdagsmøtene. Vi er veldig glade for at elevene kommer for å høre Guds Ord, sier Andersen.

Også på Framnes KVGS og KVS-Bygland er det god oppslutning om skolens kristne møter.

− De siste 2–3 årene har det vært økt oppslutning. Det har vært 60–100 stykker på møtene, og det har vært godt oppmøte jevnt over hele året. De samme kommer på alle møtene, sier rektor Harald Voster ved Framnes KVGS, som har 245 elever.

− Vi har hatt en god oppslutning gjennom hele året. Det har vært stabilt, og det er mye de samme som kommer igjen. Jeg har ikke oppdaterte tall, men det er cirka 25 stykker på møtene. Og det er jo bra med tanke på at vi har 61 elever, sier rektor Steffen Røykenes ved KVS-Bygland.

Ingen utbygging
 
Lokalet Eden på KVS-Lyngdal har plass til 150 stykker, og skolen har 310 elever.

− Hva gjør dere hvis det kommer enda flere på torsdagsmøtene?

− Da må vi gå bort til idrettshallen. Det er veldig fint at det er stor oppslutning om torsdagsmøtene. Det er vi veldig glade for, sier Ståle Andersen.

I forbindelse med arrangementet Lyngdal Bibelcamp har det vært snakk om å bygge ut Eden.

− Det blir nok ikke noe utbygging av Eden til neste skoleår på grunn av økonomien. I fjor hadde vi cirka en million kroner i underskudd. Vi har hatt overskudd tidligere som vi har satt av, så teknisk sett går vi i balanse, sier rektor Ståle Andersen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.